Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn onze vloeren eenvoudig zelf te reinigen met de juiste middelen. U kunt ons ook altijd bellen of mailen voor advies op maat.

Hulp en vragen over onderhoud


Vuil

Vlekken zijn vervelend maar ontstaan nu eenmaal. Wij kunnen u bij vlekken adviseren wat te doen. Ga nooit knoeien met huismiddeltjes als zout of iets dergelijks. Gebruik in uiterste gevallen schoon water. Ga bij kleurende vlekken, zoals koffie of rode wijn niet wrijven, maar absorbeer de vloeistof en gebruik een geëigend professioneel schoonmaakmiddel. Tapijt schoonmaken is een vak. Vraag dus bij twijfel om advies.

Onderhoud

Tapijt houdt u het best in conditie door deze dagelijks te zuigen met een roterende borstel. Daarmee reactiveert u de pool en haalt u het vuil naar boven. Maak gebruik van de kennis van professionals, die kunnen het verschil maken tussen mooi en verknoeid.

Beschadigingen

Beschadigingen kunnen, hoe vervelend ook, gewoon voorkomen. Mocht het onverhoopt gebeuren, laat dan een professioneel legger komen om te kijken wat er aan gedaan kan worden. Dek intussen zo mogelijk de beschadiging af met een doos of iets dergelijks. Gebruik geen plakband om de schade te fixeren, want het verwijderen van het plakband kan de schade verergeren. Bovendien trekt de achterblijvende kleefstof vuil aan en dat is niet bevorderlijk voor het onderhoud.

Installeren

Het leggen van onze producten dient professioneel te gebeuren. Wij gaan dan ook graag met uw stoffeerder in gesprek voor het verstrekken van advies of desgewenst het begeleiden van legproces. Bij twijfel kunt u altijd gebruik maken van een van onze preferred suppliers.

Staat uw probleem er niet bij? Vraag het ons:

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht

captcha


Wat mooi is moet mooi blijven. Wij ondersteunen u ook met passend advies voor gebruik

Onze vloeren zijn bijzonder duurzaam en stevig. Vlekken zijn vaak op de juiste manier en met het juiste reinigingsmiddel goed te behandelen.


Geurt Van Engelenhoven

Technisch Directeur
Tel (0522) 47 57 02
Postbus 396, 7940 AJ Meppel
www.designcarpetondemand.nl

Dick De Jong

Interieurarchitect
Tel (0522) 47 57 02
Postbus 396, 7940 AJ Meppel
www.designcarpetondemand.nl

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Techniek
Onze producten worden vervaardigt met Chromojet techniek, deze techniek maakt het mogelijk om zeer scherp te drukken op diverse tapijtvarianten zelfs full-colour gaat ons niet te ver. Al onze producten worden vervaardigd bij onze Duitse partner, die kwaliteit hoog acht. Hoogwaardige producten en uiterste zorgzaamheid tijdens het ontwerp en productieproces zorgen voor een optimaal eindresultaat.
 

Creatie
Zoals een ontwerp begint met een blanco vel papier, zo begint tapijtontwerp bij ons met een wit basismateriaal. De grens is de creativiteit.